مشاوره حقوقی رایگان - درخواست استرداد جهیزیه

سلام، 20سال پیش ازدواج کردم و برای زندگی به شهر دیگری رفتم، حالا میخواهم جدا شوم و درخواست استرداد جهیزیه بدهم، اول اینکه جهیزیه 20سال پیش رو فقط میتونم بیارم بیرون یا هرچی تو خونه هست؟ دوم اینکه از شهری که عقد بستم و خونه پدرمه باید درخواست بدهم یا شهری که خونه خودم بوده؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
هرچیزی را که مالک هساید
از هرکجای ایرانی

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

زوجه می‌تواند در محل سکونت خود علیه زوج طرح دعوی نموده و دادگاه محل اقامت زوجه صالح به رسیدگی امور خانوادگی است

مهسا شاه محمدی

سرکار خانم مهسا شاه محمدی :

سلام صرفا وسایلی که به عنوان جهیزیه آورده وسالم اند قابل استرداد هست وبابت مابقی که ازبین رفته قیمت آن برحسب جلب نظرکارشناس محاسبه میشود، محل زندگی مشترک ملاک است

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
فقط جهیزیه یا اموالی که متعلق به خودتونه.دادخواست رو در هرشهری که هستید میتونید مطرح کنید

داود پورنعمت

جناب آقای داود پورنعمت :

سلام
صرفاً اصل جهیزیه و اجناس 20 سال پیش محسوب میشود. از هر جایی می توانید اقدام کنید.

موفق باشید

مسعود لطیف پور

جناب آقای مسعود لطیف پور :

سلام برای استرداد جهیزیه باید دادخواست بدین به دادگاه شهری که جهیزیه تو اون شهره و شما فقط میتونید وسایلی که خودتون خریدید رو استرداد کنید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

همان وسایلی که 20 سال پیش به عنوان جهیزیه خریده اید می توانید بیاورید
هر شهری که در آن سکونت دارید و ثبت ثنای شما آنجاست می توانید دادخواست بدهید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
فقط وسایلی که 20 سال پیش به عنوان جهیزیه آورده اید می توانید با حکم دادگاه ببرید

هما سجده

سرکار خانم هما سجده :

سلام، چیزی که مالک آن هستید در هر شهری میتوانید دادخواست دهید

زینب جوام

سرکار خانم زینب جوام :

لیست سیاهه جهیزیه را خواستارشوید و محل اقامتگاه زوجه صالح به رسیدگی می باشد

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

هر چیزی که به عنوان جهیزیه آوردید میتوانید مسترد نمایید

مسلم قربان بابائی

جناب آقای مسلم قربان بابائی :

جهیزیه بیست سال پیش و هر چیزی که متعلق به شما می‌باشد و نه هرچیزی که در خانه است.
دادگاه صالح هم یا محل سکونت خودتان و یا محل اقامت شوهرتان.

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

صرفا وسایلی که به منزل زوج برده آید قابل استرداد است