مشاوره حقوقی رایگان - ملکی

با سلام و خسته نباشيد اينجانب يک خونه ويلايی را در اواسط سال 97 از طريق قولنامه به درخواست بنگاه محله به قيمت 400 ميليون فروختم و در همان روز يک آپارتمان در حال ساخت را به همان قيمت و در همان بنگاه و به درخواست همان بنگاه معامله نمودم و به بنده گفته شد اين آپارتمان با ملک ويلای شما برابری ميکند و بعد سند خانه ويلايی را انتقال دادم اکنون فهميده ام بنگاه سر بنده را کلاه گذاشته و آپارتمان را 600 ميليون می برند ولی خونه ويلای را يک ميلياردو دويست ميليون تومان حال با توجه به داشتن هر دو قولنامه به يک قيمت و گذشت يک سال و چند ماه آيا می توانم شکايت بنگاه را نمايم و حقم را يعنی ملک ويلای يا اختلاف قيمت را پس بگيرم. به تشکر

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بستلزم بررسی اسنادی و توضیحات بیشتر است ضمن انکه محل املاک را مشخص نکردید