مشاوره حقوقی رایگان - واخواهی تاخیر تادیه علیه ما

سلام، خوانده پس از 2 سال زندان بابت عدم عمل به تعهد پیش‌فروش آپارتمان از سال 81 ،محکوم به پرداخت تاخی تادیه شده.
ایشان با استدلال اینکه سهم تعهد خودش را از کلاهبرداری در زمان صدور حکم تاخیر تادیه (1398) به دادگاه پرداخته، با وجودی که دینی تعیین نشده بود و پرداختی هم انجام نشده است لذا از دادگاه درخواست واخواهی حکم تادیه را کرده است.
میخواهم دفاع خود را در مقابل آن بدانم.

پاسخ ها :

مقصود  درويشي ديوانمراد

جناب آقای مقصود درويشي ديوانمراد :

سلام
اثبات ادعای پرداخت محکوم به بر عهده اوست و شما میتوانید از ایشان مستندات بخواهید .

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام باید با جزییات لایحه دفاعیه با مستندات بدهین

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

بهتر است تمام پرونده بررسی دقیق بشود
مشهد هستید درخدمتم 09155077604

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

وا خواهی کردن از احکام کیفری امری بسیار تخصصی است در پرونده‌های متفاوت نیز بسته به نوع اظهارات طرفین متفاوت می‌باشد لذا راهکار دقیقی نسبت به این موضوع نمی‌توان مطرح کرد مگر آنکه دادخواست واخواهی ایشان مطالعه شود

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام دادخواست خسارت تاخیرتادیه رد مال در پرونده کیفری رو تقدیم دادگاه حقوقی کنید اززمان شکایت لغایت اجرای حکم
چنانچه دارای قطعی کیفری آن طرف محکوم به رمال شده باشه برای مطالبه خسارت کافی است