مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن وثیقه

در تهران برای جرم پوشش پلاک خودرو در دادسرا 8 میلیون وثیقه گذاشتم. قاضی حکم قطعی 10 میلیون جریمه با تعلیق 1 سال صادر کرده. الآن برای پس گرفتن وثیقه‌ام چیکار باید بکنم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه که حکم معلق است اصولاً اجرای احکام اعلام می‌کند که باید یک سال از زمان تعلیق بگذرد تا وثیقه آزاد گردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بعد از گذشت یکسال معمولا وثیقه ازاد میشود

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود تقاضا به قاضی اجرای احکام بدهید

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام به اجرا حکام مراجعه کنید نسبت به ازادی وثیقه چون جزای نقدی تعلیق شده