مشاوره حقوقی رایگان - حجر

باسلام پدربزرگ بنده 2سال پیش سهم الارثی که از مادرم بهش رسيده به بنده بخشیده درکمال صحت وسلامت اکنون داییم ادعا کرده است که پدربزرگ محجور بوده وپدربزرگ رامجبور به شکایت ازبنده کرده درحالی که نظریه پزشکی قانونی به تاریخ روز محجوریت پدربزرگ رااعلام کرده به علت نداشتن پرونده پزشکی اکنون آیا می‌توانند با آوردن شاهد دروغین اینجانب رامحکوم کنند ضمنا به غير ازوکالتنامه مبایعه نامه وصلح نامه هم همان زمان نوشته شده است. بااحترام

پاسخ ها :

سمیّه اسکندری

سرکار خانم سمیّه اسکندری :

درود بر شما.بار اثبات ادعای حجر پدربزرگ با دایی شما هست و شما چون صلح نامه دارید و صلح هم عقد لازم هست،نگران نباشید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

به صرف شاهد محجوریت قابل اثبات نیست،مهم نظریه پزشکی قانونی است

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام به نکات زیر توجه و جهت راهنمایی بیشتر تماس بگیرید صرف نظریه پزشکی قانونی بدون گرفتن حکم حجر کافی نیست

اما اصولا تا زمانی که حجر فردی در دادگاه ثابت نشده و حکم حجر صادر نشده باشد ، اصل صحت عقود و قراردادها ، ایجاب می کند که کلیه معاملات فرد ، به صورت صحیح ، انجام شده و مانند آن است که یک فرد سالم و دارای اهلیت ، آن را انجام داده است . البته ، گاهی ممکن است که تاریخ شروع حجر ، زودتر از زمان صدور حکم حجر تعیین شده باشد که در این صورت ، کلیه معاملات انجام شده ، از تاریخ شروع حجر ، بسته به مورد ، باطل یا غیر نافذ خواهد بود .

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر حجر پدربزرگ ثابت نشده یا تاریخ حجر وی بعد از مبایعه نامه است نمی توانند شما را محکوم نمایند و سهم الارثی که به شما بخشیده پس بگیرد