مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی در چت

سلام ببخشید دوباره مزاحم میشم منظور بنده این است ما بین پیامهای ارسالی و دریافتی یا همون چت بین خانم بنده و مرد غریبه به بنده فحاشی رکیک شده و تهدید به بردن آبروی بنده با این رفتار رابطه نامشروع توسط خانم بنده آیا می توانم طرح شکایت فحاشی و تهدید به بردن آبرو طبق ماده 669 قانون مجازات اسلامی بکنم یا خیر

پاسخ ها :

فحاشی در چت تهدید به بردن آبرو ماده 669 قانون مجازات اسلامی فحاشی