مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بابت رابطه نامشروع

سلام و ممنون که مردمو راهنمایی میکنید. بنده بعد از مشکوک شدن به همسرم از مکالماتش پرینت گرفتم و متوجه شدم با فردی در ارتباط تلفنی و پیامکی است حدود 1800 دقیقه مکالمه و حدود 800 پیامک در پرینت از طرف همسر من در طول یک ماه ارسال شده. دسترسی به مکالمات واتس اپ و تلگرام ندارم. حالا میخواستم بدونم با توجه به مستندات شکایت بنده منجر به جلب فرد سوم و حضور در دادگاه میشود ؟ و اگر میشود با توجه به اینکه سیم کارت بنام بنده بوده و در دست خانومم بوده ایا میتونن منکر ارتباط با هم بشن ؟ اگر با توجه به مستندات محکوم بشن و تا 99 ضربه شلاق حکم بگیرن ایا قابل خریدن هست اگه هست هزینش چقدر میشه؟ بازم ممنون که مردمو راهنمایی میکنید خدا خیرتون بده

پاسخ ها :

شکایت رابطه نامشروع همسر اثبات رابطه نامشروع همسر شلاق رابطه نامشروع رابطه نامشروع همسر رابطه نامشروع