مشاوره حقوقی رایگان - خروج اموال شرکت با حکم قضایی

من با یک نفر در شرکت مسئولیت محدود شریک شدم با سمت رئیس هیئت مدیره 30 درصد و اون شریکم مدیرعامل با 70 درصد بعد چند سال به خاطر اینکه مدیرعامل وظایفش رو انجام نمیدهد به مشکل خوردیم و به جای حل موضوع شروع کرد به تنش و بحث و بهم تو اظهارنامه اتهام زده و من دیگه نمیخوام پام رو بذارم تو شرکت
ولی یک سری وسیله مثل کامپیوتر و گاز و .... بردم که میخوام بیارم بیرون. این وسایل هم جزء اموال شرکت نشده یعنی اصلا تو دفاتر و شرکت نامه ثبت نشده
باتوجه به اختلاف هامون و باتوجه به این که هنوز در سمت رئیس هیات مدیره هستم آیا با حکم قضایی میتونم وسایل رو از شرکت بیرون بیارم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر جزییات و علت اختلاف دارد تا با گفتگوی متقابل اظهارنظر دقیقی بتوان کرد