مشاوره حقوقی رایگان - اتهام خیانت در امانت خودرو

سلام و وقت بخیر
بنده سال 1401 در پارکینگ توقیفی زیر نظر نیروی انتظامی کار میکردم در تاریخ 1401/12/20که بنده مرخصی بودم یک خودرو به پارکینگ به علت تصادف قبض شده بود و در پارکینگ بود من 1402/1/15از مرخصی برگشتم و همان روز صاحب ماشین خودروی خود را ترخیص کرده بود و من در پارکینگ بودم (بنده کارگر بودم) رفتیم ماشین رو تحویل بدهم باند و باطری ماشین روش نبود خودروی ایشان را جرثقیل آورده بود ایشون با من درگیر شدن رفتن از من به علت خیانت در امانت شکایت کردن و من به علت مشکلاتی اومدم شهرستان نتونستم برم دادگاه و الان حکم جلب برام آمده همه حسابام بسته شده و از ثبت احوالم بسته شده الان بنده برم دادگاه برای ثابت کردن که هیچ مدرکی ندارد علیه من و بنده بی گناهم آیا به علت نرفتن سر موقع به دادگاه من رو میفرسته زندان و بعد بیگناهی میتونم شکایت اعاده حیثیت کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است