مشاوره حقوقی رایگان - طلاق به دلیل اعتیاد به شیشه

ایا کسی شوهرش شیشه بکشد چطور در دادگاه ثابت کرد آیا مصرف شیشه طلاق را می‌دهند یا باید ثابت کرد تست مو صحت دارد من شوهرم در خانه خرجی نمی‌دهد فحش و هتک حرمت و فحاش است آنها را در دادگاه چه طور ثابت کنم ممنون الان 11ساله ازدواج کرده و یک پسرخاله دارم اصلا تو اتاق بیرون نمی‌آید سر کار اتاق انگار نه انگار خانواده دارد تحمل ندارم ممنون راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

برای نفقه و اجرت المثل خود اقدام کنید و مهریه زا اجرا بگذارید و اگر مالی دارد توقیف کنید سپس دادخواست طلاق به علت عسرو حرج زوجه دهید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

به هر حال ازدواج انتخاب خودتان بوده اما در خصوص جرم انجام شده می‌توانید دلایلی را ایجاد که می‌تواند از مصادیق عسر و حرج ماده 1130 قانون مدنی در جهت طلاق شما باشد