مشاوره حقوقی رایگان - پیشروی از ساختمان مجاور

سلام
یک ملک دارم که براش جواز ساخت گرفتم ملک شمالی هست همسایه سمت راستی 4 متر بیشتر از سمت چپی پیشروی داشته ما هر کاری کردیم که از همسایه سمت چپی رضایت بگیریم که ما هم پیشروی کنیم قبول نکردند حالا سوال این هست من چند متر از ملک خودم رو باید بدون پیشروی (همباد سمت چپی) و چند متر رو با پیشروی (همباد سمت راستی بسازم) عرض ملک 9 متر هست؟
اگر پخ 45 رو رعایت کنم کافبه؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از کارشناسان رسمی دادگستری در زمینه عمران کمک بگیرید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بستگی به الزامات پسروی ملک در منطقه مذکور دارد از متولی امر موضوع را پیگیری فرمایید