مشاوره حقوقی رایگان - نهضت

سلام،درسال 93کلاس نهضت داشتم با12نفرقبولی،بنابه دلایلی نهضت رو رهاکردم وغبرفعال شدم الان دوباره کلاس برداشتم وفعال هستم،باتوجه به اینکه فرزندایثارگرم آیاتبدیل وضعیت شامل من میشه؟مسئول نهضت میگه اگه سال1401فعال بودی میشد الان نمیشه باید منتظرتصویب مجلس باشی

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر قرارداد مستقیم با ارگان‌های دولتی و یا عمومی غیردولتی داشته باشید تحت شرایطی بله