مشاوره حقوقی رایگان - سهم الارث نامادری

باسلام ما دو خواهر هستیم پدرمان یک ارث 2میلیاردی با یک نامادری گذاشته آن ارث 2میلیاردی هم با مادر خودم شریک بودند حالا این نامادری چه قدر ارث میبرد حالا نامادریمان از2میلیارد هم مهریه می‌خواهد هم یک هشتم آیا از دو میلیارد می رسد یا نه؟ با تشکر فراوان

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام اول مهریه و دیون متوفی کسر میشود و سپس باقیمانده تقسيم میشود

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

سلام اگر جزو ماترک پدر شما هست بله

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نامادری یک هشتم ارث خواهد برد.
وانگهی نامادری مهریه خود را از ماترک می‌تواند برداشت نماید.