مشاوره حقوقی رایگان - سهم الارث نامادری از پدر

من پسراول خانواده هستم پدرم بعد از طلاق مادرم زن گرفت دو فرزند یه پسر یه دختر الان میخوام بدونم از خانه پدری بعد از فوتش نامادریم چقدر سهم میبره

پاسخ ها :

عالیه سادات میرحسینی

سرکار خانم عالیه سادات میرحسینی :

سلام
سهم الارث فرزندان ازچند جهت ارث میبرن ،،نیاز به توضیح بیشتری هست ‌تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سهم الارث همسر یک هشتم اموال است اگر مهریه داشته باشد بدوا باید مهریه پرداخت شود سپس اموال بین وراث تقسیم می شود.