مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد بین پیمانکار و کارفرما

سلام بنده قراردادی با کارفرما جهت انجام تاسیسات از نوع گرمایش داکت اسپلیت 4طبقه ساختمان منعقد نمودم بعد از انجام فاضلاب ایشان شکایت کرد که گرمایش پکیج رادیاتور میخواهد بر اثر نظر کارشناس که صلاحیت نظر نداشت الزام به تعهد از نوع پکیج رادیاتور شدم در حین انجام تعهد که 70درصد کار پیشرفته کارفرما کاررا تعطیل کرده ودرغیاب من کسی دیگری آورده و کارهای انجام شده من را در دو طبقه بریده و به دلخواه خودش تغییر داده است که با نقشه قوانین تاسیسات مطابقت ندارد حال دوباره از طریق دادگاه خواسته من کار ادامه دهم. باید چی کار کنم؟ ممنون میشم راهنمایی بفر مایید

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
ابتدا درخواست تأمين دليل وضعیت موجود را مطرح نمایید سپس با مشورت وکیل اقدامات بعدی خود را انجام دهید .