مشاوره حقوقی رایگان - نفقه در دوران حق حبس

سلام خدمت دوستان و وکلای محترم
بنده در دوران عقد هستم و خانومم از حق حبس استفاده میکنه و 2 سالی هست که ادامه داره آیا راهی هست که در دوران حق حبس نفقه رو پرداخت نکنم؟
و اینکه اگه مهریه رو پرداخت نکنم حق طلاق برای خانم ایجاد میشه ؟ و این شرایط اگه من نفقه و مهریه رو پرداخت کنم و خانوم از حق حبس استفاده کنن تا کی ادامه داره؟
ممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
بر اساس قانون از زمان انعقاد عقد نکاح ، نفقه به زوجه تعلق خواهد گرفت و زوج مکلف است که نفقه زوجه را پرداخت نماید
خیر مهریه ارتباطی به وکالت در طلاق ندارد
ولی اگر شما نفقه را پرداخت ننمایید زوجه میتواند شکایت ترک انفاق مطرح نماید و ...

شما نفقه را پرداخت نمایید و دادخواست الزام به تمکین اقامه نمایید