مشاوره حقوقی رایگان - اعسار محکوم به

با سلام و احترام؛ بنده به شرکت تعاونی حدود 300 میلیون تومان بدهکار هستم و حالا محکوم به پرداخت مبلغ فوق شده ام ؛ من درخواست اعسار و تقسیط بدهی داده ام و الان اوضاع مالی ام بسیار بد شده ؛ سوالم این است که آیا قاضی در جلسه اعسار در خصوص نحوه خرج کردن 300 میلیون تومان از من سوال می پرسد یا خیر و آیا اموال توقیفی به خاطر مهریه همسرم و حساب های مسدود شده را باید در فرم اموال بنویسم یا خیر؟
با تشکر

پاسخ ها :

مسلم قربان بابائی

جناب آقای مسلم قربان بابائی :

شما باید لیست تمام نقل و انتقال های مالی یک سال اخیر خود را بنویسید و مدارکش را ضمیمه دادخواست کنید.

بهنام اسکندرزاده

جناب آقای بهنام اسکندرزاده :

بلی بنویسید ولی مدارک توقیف بودن را نیز پیوست کنید نه اصولا پرسشی در این خصوص صورت نمی گیرد