مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل مهریه

من 16 سکه پیش قسط مهریه ام هست ولی قایم شده و نمیتونم پیداش کنم حتی یک سکه هم پرداخت نکرده و یک بار تعدیل دادن رد شده ممکن هست بازم تعدیل بدن؟ و هر چند ماه ممکنه؟ بعد آیا ممکنه مرحله دوم تعدیل پیش قسط کم شود؟

پاسخ ها :

سید مرتضی عابدی

جناب آقای سید مرتضی عابدی :

سلام دیگه براساس تورم میشه تعدیل داد رویه متفاوت هست اما 6 ماه تا یکسال میشه

پرنیان ادهمی

سرکار خانم پرنیان ادهمی :

سلام بله هرماه با توجه به تغییر وضعیت معیشت و درآمدی خودش و نرخ تورم میتونه دادخواست تعدیل بده و پیش قسط رو باید پرداخت کنه اقساطو میتونه کم کنه

سکینه چهره خند

سرکار خانم سکینه چهره خند :

سلام و عرض ادب

تعدیل درخصوص کم کردن اقساط مهریه ناشی از اثبات اعسار زوج متصوّر است و نه درخصوص پرداخت تعداد سکه های پیش قسط.

درخصوص سکه های پیش قسط، اگر حکم قطعی شده و به مرحله اجرای احکام رسیده است؛ میتوانید از ظرفیت ماده 3 قانون نحوه احرای محکومیتهای مالی استفاده نموده و حکم جلب سیّار ایشان را اخذ نمایید.