مشاوره حقوقی رایگان - نفقه در صورت رابطه نامشروع همسر

من قبلا برای تمکین محکوم شدم و نفقه تعلق نگرفت ولی بعد یک سال شوهرم با حکم کیفری به 85 ضربه شلاق به دلیل روابط نامشروع محکوم شد و الان با وجود ناشزه بودن با این حکم کیفری به دلیل سوء معاشرت شوهرم میتونم بدون تمکین نفقه بگیرم؟

پاسخ ها :

نفيسه  عرب زاده

سرکار خانم نفيسه عرب زاده :

سلام.
خیر.
موردی که فرمودید شاید از باب عسر و حرج برای طلاق مورد پذیرش دادگاه قرار بگیره ولی ارتباطی به نفقه نداره

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

زوجه ملزم به تمکین است و روابط نامشروع نمی‌تواند نافی تمکین باشد مگر قواعد خاص و منحصر در قانون جواز عدم تمکین

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اظهارنامه برای زوج ارسال نمایید که حاضر به ادامه زندگی زناشویی و تمکین هستید
و به اجرای احکام مراجعه نمایید
و دادخواست مطالبه نفقه را مطرح نمایید

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام ارتباطی باهم ندارند ولی جهت عسرو حرج برای طلاق میتواند دلیل باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر قصد بازگشت به زندگی مشترک دارید اظهارنامه ایی به زوج ابلاغ و به اجرای احکام مراجعه و موضوع را پیگیری کنید و سپس دادخواست نفقه تقدیم نمایید