مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

باسلام بنده متاسفانه همسر خود را در منزل خود در حال زنا دیدم که بعد از فراری دادن شخص و تماس با اقوام خود بدون اجازه بنده و در حضور شهود منزل من را ترک کردند و در دادگاه به جرم رابطه نامشروع محکوم به شلاق و مجازات تکمیلی شدند. و اکنون شکایت نفقه کرده اند. آیا بنده باید نفقه بدهم؟؟ آیا ایشان ناشزه هستند؟؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
هیچگاه به این صراحت اظهارنظرنکنید بزرگوار خطرناک است
زنی که ازشوهرتمکین نکند مستحق نفقه نمی باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله نفقه تا زمانی که حکم الزام به تمکین صادر نشده باید پرداخت بشه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله
تا زمانی که حکم الزام به تمکین صادر نشده نفقه باید پرداخت بشه.