مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تمکین

باسلام اینجانب 4سال قبلا از خانومم بابت ترک منزل دادخواست عدم تمکین صادر کردم و ایشان نیز با دلایلی همچون ضرب و شتم که ((بابتش حکم کیفری گرفت و دیه پرداخت کردم ولی در حد حارص و کبودی بوده)) و فحاشی توانست رای عدم تمکین را به نفع خود بگیرد .من هم تا امروز تمام حق و حقوق ایشان مانند نفقه،اجرتالمثل،مهریه و دیه را پرداخت نمودم و حتی از ایشان هم درخواست لسانی و پیامک و حضوری و اظهارنامه جهت برگشت به منزل رانمودم که با رد درخواست مواجه شدم و در این مدت 4 سال خانوم بنده به منزل مراجعه ننموده و هیچگونه ارتباط و تمکین عام و خاص نیز نداشته ایم و درضمن در دادخواست تهیه مسکن جدا گانه از طرف خانومم قاضی محترم به صراحت بیان کرده که در حد کبودی و حارص بوده ماده1115و هیچگونه ضرر جانی و مالی و شرافتی احراز نشده و رای به عدم تهیه مسکن جدا گانه داده که در تجدید نظر هم تایید گردیده است((( در حالیکه همان قاضی تجدید نظردر رای الزام به تمکین رای رد الزام به تمکین داده بود و به رای شعبه کیفری استناد کرده و به اشتباه که درشعبه کیفری جزای نقدی زده بود در رای خود جزای نفقه زده)))در کل این ضربو و شتم و فحاشی برای 4 سال پیش می باشدو دیگر هیچگونه اتفاقی نیفتاده است .آیا بنده میتوانم دوباره بابت عدم تمکین دادخواست صادر کنم.آیابه من رای عدم تمکین میدهند و بنظر شما عزیزان آیا امکان گرفتن عدم تمکین میسر خواهد بود .آیا با ارایه همون مدارک 4 سال پیش قاضی میتواند باز عدم تمکین را رد کند.لطفا راهنمایی لازم را مبذول نمایید .باتشکر از زحمات شما

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال نیاز به بررسی وگفتگوی متقابل دارد می توانید مشاوره تلفنی بگیرید تا راهکار درست ارایه شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام دوباره دادخواست الزام به تمکین ارائه کنید

سید سعید موسوی

جناب آقای سید سعید موسوی :

با سلام
در صورت داشتن ادله میتوانید حکم محکومیت ایشان مبنی بر عدم تمکین را اخذ نمایید.