مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از شورا

سلام و درود.یک دادخواست سفته داشتم. خوانده محکوم غیابی شد و اجرای احکام هم رفته و حقوقش 5م مسدود و تاخیر تادیه هم خواستم. تامین خواسته دادم. ضامن هم گذاشتم. ولی 7 ماه هست هنوز کارم را انجام ندادند. چند بار ریاست هم رفتم. به شعبه گفت ولی همه مثل هم هستند. سوال:
میخواهم از شورا شکایت کنم. کجا و مرجع کیست؟؟؟؟ ممنون.

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مرکز شورا که برنامه‌ریزی و دستورات شورا از آن ناحیه صادر می‌شود و در قانون شورا این نهاد پیش‌بینی شده است.