مشاوره حقوقی رایگان - صلح بلاعوض

با سلام واحترام،آیا صلح بلاعوض و رایگان وکیل برای خود در مقابل موکلش صحیح و قانونی است؟ (اختیار صلح به وکیل داده شده است اما هیچ پولی به موکل نداده است و برای خود مال را بدون اطلاع موکل صلح کرده است).

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
منع قانونی ندارد
مفاد صلح نامه حایز اهمیت است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورت عدم رعایت مصلحت موکل و عدم رعایت غبطه وی می‌تواند اقدام وی باطل شود در این خصوص چنانچه نیاز به راهنمایی بیشتر دارید تماس بگیرید