مشاوره حقوقی رایگان - ادعای پول نزول

با سلام بنده از یک شخصی بابت بدهیم 800 تومن پول گرفتم او هم بابت سودش برای هر ماه از من 80 تومن چک گرفته بابتش هم سند خونه هم در رهن گرفته از من حالا من نتونستم پولش رو برگردونم و اون هم از من شکایت کرده حالا تو دادگاه اگر من بگویم پول رو به من نزول داده میشه کاری کرد؟

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام باید لایحه دفاعیه با مستندات بدهین و دعوای متقابل

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
احتمالاً رای به نفع ایشان صادر می‌شود شما اگر ادعایی دارید می‌بایست ادعای خود را اثبات نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ادعای شما باید با شاهد و یا مدارک دیگر به اثبات برسد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
المدعی علی البینه. مدعی بایستی با دلیل، ادعای خویش را ثابت نماید.