مشاوره حقوقی رایگان - صیغه موقت اجباری

سلام من از همسرم جدا شدم و ایشان نتوانستن با شرایط طلاق کنار بیاید و من رو قبل از تمام شدن عده با تهدید کشتن برادرم و با زور فحاشی من رو عقد موقت کرده و حتی محضردار دید که من اصلا به این ازدواج راضی نیستم حتی با گریه جواب بله رو دادم و همسرم اصلا به خانه راه ندادم میشه بفرمایید حکم این صیغه چیه؟!

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از شرایط عمومی صحت هر قراردادی از جمله نکاح، وجود قصد و رضا است که با توجه به توضیحات ارائه شده، این شرط محقق نشده است.