مشاوره حقوقی رایگان - جابجایی اجباری

با سلام بنده کارمند رسمی دانشگاه علوم پزشکی با پست سازمانی درمان بیمارستان هستم یکسال است که بدلیل مشکلات شخصی مدیر مجموعه ابلاغ بنده رو زدن واحد بهداشت در مرکز بهداشت بدون تغییر پست سازمانی این اقدام باعث کاهش حقوق و مزایای بنده شده آیا میتونم شکایت کنم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام از طریق دیوان عدالت اداری قابل پیگیری می‌باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این مقوله قابل طرح شکایت از طریق دیوان عدالت اداری می‌باشد‌.