مشاوره حقوقی رایگان - کارشناسی اشتباه صورت گرفته رای صادر شده

سلام بنده زمینی دارم که همساده بالا سریم مقداری اززمین بنده را طبق یک کارشناسی اشتباه بارای دادگاه گرفته است الان دوباره من شکایت کرده ام کارشناس می‌گوید طبق رای دادگاه شما کسری ملکتان را باید از قسمت پایین بگیرید درصورتی که کارشناس اول اشتباه کرده است الان من اگر از زمین همساده پایینی بگیرم اون هم می تواند از همساده ی بغلی بگیرد تکلیف چیست چکار کنم؟ (رای صادر شده هم کیفری بوده است)

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در هر صورت هرگونه دخل و تصرف در ملک همسایه باید با اجازه ایشان باشد در غیر این صورت تصرف عدوانی محسوب می‌شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست حتماً رضایت مالک وجود داشته باشد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اگر رضایت همسایه نباشد تصرف غاصبانه است و مجازات تصرف عدوانی را دارد