مشاوره حقوقی رایگان - دستکاری تاریخ قولنامه که مدعی ندارد

بنده ملکی در سال 91 بصورت قولنامه ای خریدم در سال 99 شخصی ملک مورد نظر را با تصرف نموده و سند اجرایی گرفته و ملک را فروخته بشخص دیگر درصورتیکه بنده اصلا وی را نمی شناسم باشکایت تصرف عدوانی و بردن شاهد و نظر کارشناس دادگاه قولنامه بنده تقدم بر تاریخ تصرف دارد ولی بنده تاریخ قولنامه را از سال 91 به 92 تعقیر دادم ولی مدعی ندارم و دادگاه رای به‌ نفع متصرف داده آیا راهی وجود دارد با اینکه بنده مدعی ندارم؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

چون سند شما مخدوش است راهی نیست مگر اینکه فروشنده مبایعه نامه شما را تایید کند

داود پورنعمت

جناب آقای داود پورنعمت :

سلام
دعوای رفع تصرف شرایط خاصی دارد، نیاز به بررسی مبایعه نامه است.

موفق باشید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر دعوای جعل در دادگاه حقوقی مطرح است نیازی به تعیین جاعل و شاکی ( مدعی ) نیست و در خصوص جعل طبق قانون آن سند فقط در قسمتی که جعل آن احراز شده محکوم به بطلان است اگر کارشناس گفته تاریخ 91 به 92 تغییر یافته و مبایعه نامه خریدار و متصرف بعد از سال 91 بوده بر حق مالکیت شما تاثیری نمی گذارد .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام سوال شما دقیق طرح نشده است هر گونه دستکاری در قولنامه می‌تواند به ضرر کانل شما تمام شود

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم با فرض صحت اثبات جعل ؛باز هم مبایعه نامه شما در موضوعیت نافذ است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
قانونا راهی ندارد مگر توسط فروشنده مفاد مبایعه نامه مورد تایید واقع گردد