مشاوره حقوقی رایگان - پر کردن سفته

سلام واحترام
همسرم با آقایی معاملاتی داشتند که اون آقا برای ضمانت و خاطر جمعی به شوهرم گفت خانمت سفته بدهد و من اول قبول نکردم اما اون آقا با نشون دادن سفته که روش درج شده بود مبلغ سفته تا10 میلیون تومان من رو قانع کردند که فقط10 تومن هست ومن هم روی سفته سفید رو امضا و اثر انگشت زدم و شوهرم پشت سفته رو امضا و اثر انگشت زد
الان که اون آقا با شوهرم به مشکل خورده و ازشوهرم طلب دارد روی همون سفته مبلغ 2 میلیارد تومن خودش نوشته و فعلا احضاریه برای سازش داده
من نمیدونستم که میشه روی سفته 10 میلیونی رقم دیگه ای نوشت.
حالا من چه کنم ضمن این که متاسفانه همسرم با حساب بانکی من کار میکرده
ومبالغ کمی از اون آقا به حساب من واریز و از حساب من برا اون آقا واریز شده.
حالا من میتونم به عنوان سوء استفاده از سفته شکایت کیفری کنم
چند درصد احتمال برد من هست؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر مبلغ سفته تا ده میلیون تومان است بیشتر از ده میلیون تومان ازش قبول نمی کنند نگران نباش اگر کپی از سفته گرفته باشید یا ته سفته را در اختیار داشته باشید خیلی خوبه

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر شاهد یا مدرک دیگری دارید می توانید اقدام قضایی انجام دهید

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

بستگی به دفاعیات دارد. حتما با وکیل حضورا مشورت کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی اصولا بیش از مبلغ درج شده یعنی 10 میلیون قابل اقدام نیست