مشاوره حقوقی رایگان - استرداد ثمن معامله

با سلام بنده سال 1400 با یکی از آشنایان معامله ای انجام دادم و قرار شد برای ایشان اجناسی تهیه کرده و مغازه ای برای ایشان دایر کنیم (سازفروشی) که ایشان مبلغ 200 میلیون بابت اجناس و راه اندازی مغازه به بنده پرداخت کردن بنده هم مغازه رو برای ایشان دایر کردم و تجهیز کردم بعد دوماه ایشان به مغازه رو نخواستن و درخواست فسخ معامله دادن که فسخ نشد ولی در تجدید نظر رای به فسخ معامله بر اساس خیار غبن دادن و ملاک شکایت ایشان فاکتور اجناس بود که کارشناسی شد و ارزش فاکتور 175 میلیون تعیین شد که بنده به انضمام خسارت تاخیر در تادیه پرداخت کردم و اجناس رو پس گرفتم الان بعد یک سال از اجرای حکم وکیل ایشان دادخواست داده که کارشناس و دادگاه تجدید نظر سهوا نظر به 175 میلیون دادن و باید 200 میلیون رو رای میدادن که در حکم قطعی نوشته شده چون ملاک شکایت فاکتور فروش بوده مبلغ 175 ارزیابی شده و الباقی پول هم واقعا صرف خرید دکور و تجهیزات و‌ میز و صندلی مغازه شد میخواستم ببینم الان بنده محکوم میشم چون در رای تجدید نظر نوشته شده مازاد مبلغ مبنی بر فسخ معامله های دیگر است از طرفی ایشون عنوان کردن بعد یک سال متوجه شدم 175 تومن در نظر گرفتن ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام ملاک نظر کارشناس میباشد ونیز حهت راهنمایی بهتر باید مدارک واسناد شما بررسی شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
رای دادگاه باید بررسی شود تا بتوان پاسخ مناسبی به شما ارائه داد