مشاوره حقوقی رایگان - جلسه هیئت

بااحترام چندی پیش اینجانب باشکایتی که ازفردی کرده بودم بعلت ضرب وجرح بنده درجلسه دادگاه حاضرشدم ومتهم هم امدوزدزیرهمه چیزباوجودصدمات وعلائم ان که درسروصورتم پیدابودوقاضی محترم گفت تنهاراه قسم خوردن است ومن که فکرش رانمیکردم ایشان قسم دروغ بخورد زد روی قران وهمه چیزراتمام کرد وختم جلسه وهیچ به هیچ یکماهی میگذردباخودم فکرمیکنم دراین مملکت من وامثال من متاسفانه هیچ پناهی نداریم ودرناتوانی واگذاربه خداوپیغمبر میکنیم درحالیکه علم روزتجهیزات پلیس وصدراه برای احقاق حق بود

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ادله کیفری منحصراً در قانون مجازات مشخص شده لذا سوگند تنها راهی است که ادله‌ای مافوق آن نباشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شما می بایست خودتان قسم می خورید و با قسم ادعای خود را ثابت می کردید . ( ماده 456 قانون مجازات اسلامی مصوب 1392)