مشاوره حقوقی رایگان - دریافت ودیعه توسط مشاور املاک

با سلام، واحدی کرايه کردم که املاکی از اعتماد و نا آگاهی ما سوء استفاده کرده و بدون اطلاع صاحب خانه، مبلغی که برای رهن داشتیم را گرفته و قول پرداخت کرایه خانه را داده است اما در قولنامه ذکر نکرده و بعد از پرداخت یک ماه کرایه خانه دیگر پرداخت نمیکند و به عنوان مدرک فقط سفته ای به همان مبلغی که از ما گرفته شده به تاریخ پایان اجاره نامه داده است. سوال این است که آیا کار او قانونی است و یا نوعی کلاهبرداری است و ما از چه راهی می‌توانیم کل پول خود را زودتر پس گرفته و یا کرايه های معوق را از املاکی بگیریم؟ اگر بخواهیم شکایت کنیم به چه عنوانی باید باشد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر شما اطلاع داشته‌اید که کلاهبرداری نمی‌شود می‌شود یک توافق مالی که می‌توانید با توجه به آن اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
نیاز به بررسی جزئیات موضوع میباشد
شما میتوانید دادخواست مطالبه وجه را اقامه نمایید
ابتدا اظهارنامه برای ایشان ارسال نمایید