مشاوره حقوقی رایگان - به اجرا گذاشتن مجدد مهریه

سلام ، همسر بنده 600 عدد از 800 سکه عندالمطالبه و یک حج عندالاستطاعه را اجرا گذاشت 4 سال پیش و تا الان 33 سکه دریافت کرده ، سال پیش 400 سکه را از 800 سکه بخشید و طلاق گرفت، حال بعد طلاق رفته مجددا 400 سکه و یک حج را اجرا گذاشته از دادگاه ، مگه امکان داره از دو جا قسط ببندند و قابل ذکر هست پرونده 600 سکه هنوز باز هست در کرج و از تهران جدیدا اقدام کردن .

پاسخ ها :

سمیرا شهنه پور

سرکار خانم سمیرا شهنه پور :

با سلام
خیر نمی تونن این اقدام رو انجام بدن
شما رای دادگاه طلاق که 400سکه را بخشیدن ببرید به دادگاهی که الان مجددا اقدام کردن برای مهریه و حتما در آن شعبه تاکید کنید که پرونده ی مهریه با شماره بایگانی فلان در شعبه ی فلان مفتوح هست،