مشاوره حقوقی رایگان - تغییر وضعیت از پیمانی به پایور

بنده از کارکنان پیمانی ناجا هستم دو سال پیش بعلت مشکلات خانوادگی مجبور به 200 روز غیبت شدم البته غیبت هام منجر به فرار نشده و به جز غیبت هیچ مشکل دیگه ای ندارم و محکومیت قضایی ندارم و اکنون دوساله که شرق تهران خدمت میکنم یک روز هم غیبت ندارم و اکنون به مشکل خوردم و رسمیم نمیکنن لطفا راهنماییم کنین

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بله پرسنل پیمانی با یک تنبیه انضباطی جزیی نیز تبدیل وضعیت نمشوند