مشاوره حقوقی رایگان - توقیف پلاک ماشین فروخته شده بخاطر مالیات فروشنده

سلام خدمت وکلای دادراه
بنده ماشینی خریدم که بخاطر کم تجربگی تعویض پلاک نکردم و بعد از مدتی ماشین به پارکینگ رفت و اداره مالیات پلاک خودرو رو در لیست سیاه گذاشته
ایا بنده میتونم با اراِیه مدارک به اداره مالیات پلاک و ماشین رو ترخیص کنم؟؟ ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.تاریخ قرارداد شما و توقیف از جانب دارایی باید مشخص شود اگر قرارداد شما مقدم باشد میتوانید.

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

اگر قرارداد خرید خودرو زودتر از اقدام اداره دارایی تنظیم شده باشد به نظر می رسد از طریق دادگاه بتوان اقدامات اجرایی اداره دارایی را متوقف و سپس ابطال کرد
در خصوص ممتازه بودن مطالبات اداره دارایی و احتمال رد ادعا بعلت معامله مدیون هم قصد فرار از دین تردید دارم
سایر همکاران و اساتید اظهارنظر بفرمایند