مشاوره حقوقی رایگان - اثبات صیغه شفاهی

خانم مطلقه ای هستم که با مرد متاهلی دو سال به صورت صیغه لفظی در ارتباط هستم،ایشون در حال حاضر در حال جدا شدن از همسر هستند و حکم عدم سازگاری هم گرفتند و پس از تعیین و تکلیف اقساط مهریه بابت صیغه طلاق میتونند به محضر مراجعه کنند دقیقا در این مرحله خانم اول متوجه حضور بنده شدند و میخوان به جرم رابطه نامشروع از بنده شکایت کنند و ما هم صیغه لفظی داشتیم و ثبتش نکردیم. چطوری میتونم این رو ثابت کنم؟ ایشون میتونند همچین شکایتی از بنده داشته باشند؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

هر ادعایی مقرون به دلیل و مدرک باید باشد تا پذیرفته شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر صیغه در جایی ثبت نشده باشد و صرف لفظی است بایستی این امر به اثبات برسد وگرنه جرم رابطه نامشروع به وقوع پیوسته است.