مشاوره حقوقی رایگان - تجدید نظر محجوریت پس از فوت

پدر بزرگوارم طبق پزشکی قانونی در آذر 400 محجور اعلام شد. سه ماه قبل از آن خواهرم آمد برای گرفتن زمینی از ایشان اثر انگشت گرفت. ولی پدر اون زمان هم محجور بودن ولی تاییدیه پزشکی قانونی صادر نشده بود.
الان پدر فوت شده( سال 400). آیا می‌شود با استناد ب مدارک پزشکی و تایید پزشک ایشان تاریخ حجر را تغییر داد؟

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
بار اثبات این ادعا به عنوان مدعی به عهده شماست چنانچه مدارک و مستنداتی دارید که در آن تاریخ پدر شما محجور بوده اند میتوانید به استناد آنها اقدام به طرح دادخواست نمایید.