مشاوره حقوقی رایگان - عدم صدور قرار وثیقه

با سلام. پدرم حدود یک ماه و نیم هست که به جرم کلاهبرداری بازداشت موقت هستن و قاضی هم براشون قرار وثیقه صادر نمیکنن. پدرم سنشون بالاست و الان هم در زندان مریض شدن و وضعیت جسمانی خوبی ندارن. با هر وکیلی هم صحبت میکنیم بدلیل حجم پرونده ایشان رقم حق الوکاله بالایی درخواست میکنن. چکار کنیم بتوانیم قاضی رو راضی به صدور قرا وثیقه کنیم؟

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام مدارک پزشکی اماده‌کنید و با قاضی ناظر زندان صحبت کنیذ

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار بر محترم می‌توانید درخواست دهید تا لایحه تخصصی توسط وکیل تنظیم و سپس اقدام نمایید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
طی لایحه مستند به مدارک پزشکی و وضعیت ایشان تقاضای صدور قرار وثیقه نمایید.