مشاوره حقوقی رایگان - محرومیت از امتحان

سلام خسته نباشید من دهم ریاضی هستم. از اواسط دی تا دیروز ما میرفتیم مدرسه امتحان میدادیم و برمیگشتیم خونه.
فقط یکی از امتحان هامون مونده که اونم فرداست. ولی ما باید از امروز میرفتیم مدرسه و فردا هم مدرسه میرفتیم و هم امتحان میدادیم.. من امروزو غایب کردم که درس بخونم. الان معاون مدرسه پیام داده کسایی که امروز غایب هستن فردا از امتحان منع میشن.‌خواستم ببینم چنین حقی داره؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شما تابع قوانین مدرسه می‌باشید لذا مسئول مدرسه مامور اجرای آن است