مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب بعلت مهریه

سلام بنده بایداز 150 سکه کل مهریه سالانه یک عددسکه بدم ک توان مالی ندارم 3سکه وقتش گذشته ک نتونستم پرداخت کنم وخانومم جلبمو گرفته و حساب بانکی رو مسدود کرده 5 ماه پیش قاضی3بار ابلاغیه برای خانوم فرستاده تا پیگیر پرونده مهریه باشه ک خانوم از3 ابلاغ هیچکدام رو در جلسه حضورنداشته و قاضی پرونده رو مختومه اعلام کرده آیا میتوان رفع مسدودی حساب بنده رو گرفت و حساب بانکی بنده رو فعال کرد.

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه خیر تنها بعد از رفع مانع مسدودی حساب تان آزاد می شود

آزاده حیدری

سرکار خانم آزاده حیدری :

سلام. توضیحات شما مبهم میباشد . شما باید اقساط معوقه یعنی همان 3 سکه را پرداخت نمایید تا امکان رفع مسدودی حساب شما فراهم شود. مشخص نیست که قاضی چرا برای زوجه ابلاغ فرستاده است که پیگیر چه باشد. در صورتیکه توانایی پرداخت ندارید باید دادخواست تعدیل بدهید و تا قبل از صدور حکم جدید باید حکم قبل را اجرا نمایید.

محمد مالمیر

محمد مالمیر :

با سلام
در مرحله اجرای احکام بدون رضایت محکوم له پرونده مختومه نمی شود و صرفا پرونده به بایگانی رفته و مجددا قابل پیگیری است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر تا وقتی که بدهی پرداخت نشده باشد مسدودی حساب رفع نمی‌شود