مشاوره حقوقی رایگان - معرفی ملک قولنامه ای برای مهریه

سلام زوجه میتواند زمینی که قولنامه اش به اسم من و یک نفر دیگه هستش رو به دادگاه جهت مهریه معرفی کنه؟
قولنامه تو بنگاه نوشته شده و کد رهگیری هم نداره حتی اسمی هم نیومده که سهم هر نفر چند دانگ هستش
در ضمن فقط اسم من نوشته شده و در اصل از ثمن معامله یک ریال هم پرداخت نکردم چون پدرم حضور نداشت و فقط میخواستم معامله جوش بخوره من به اسم خودم نوشتم

ممنون میشم جواب بدید

پاسخ ها :

سارا دارابی

سرکار خانم سارا دارابی :

سلام خیر اسناد رسمی قابل توقیف است

پرسشگر :

یکی از استاید فرمودن فقط اسناد رسمی قابل توقیف است یک نفر دیگه گفتن بلی

من درست متوجه نشدم البته در اینکه قضات محترم سلیقه ای عمل میکنن شکی نیست اما بلاخره عرف شرع قانون اصلی چی رو میگه مهمه

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.توقیف ملک قولنامه ای از موارد اختلافی در دادگاههاست و بستگی به نظر دادگاه دارد ولی اغلب دادگاهها برای جلوگیری از مساِیل احتمالی صرفا سند رسمی را پذیرش می کند.

محمدرضا نوروزي فيروز

جناب آقای محمدرضا نوروزي فيروز :

با سلام؛ اگر ملک فاقد پلاک ثبتی باشد واحد اجرای احکام در خصوص مالکیت ملک تحقیق نموده و اصل بر صحت قراردادهاست و می توان آنرا برای توقیف و تامین محکومٌ به معرفی نمود مگر شما خلاف آنرا اثبات نموده یا ثالثی مدعی آن با دلیل شود و برابر با رای وحدت رویه هیات عمومی دیوان عدالت اداری اخذ کد رهگیری الزامی ندارد .

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

اگر مالکیت شما نسبت به آن ملک بر قاضی اجرای احکام محرز شود به قدرالسهم 3 دانگ در حق زوجه توقیف خواهد نمود

در حالی که سوال کلی است و هیچ یک از همکاران هیچ مستندی از طرفین را رؤیت نکرده اند انتظار پاسخ دقیق نداشته باشید