مشاوره حقوقی رایگان - جابجایی مخزن سوخت خودرو

باسلام خدمت شما وکلای عزیز
پارسال دوتا ماشین داشتم هر دو گازسوز که یکیشون سمند دوگانه کارخانه تاریخ انقضای مخزنش تمام شده بود و دیگری چهارصد و پنج دوگانه شرکتی ک مخزنش پانزده سال تاریخ داشت وتقریبا صفر بود رو جاشون رو عوض کردم هردو هم مدل هشتادوپنج و چهارصدوپنج رو فروختم و سه تومن برای کپسول خریدار از پول فروش ماشینم چون تاریخ نداشت به او دادم پارسال سمندم رو با همون کپسول جدید بی دردسر معاینه فنی گرفتم امروز دوباره مراجعه کردم برای تمدید معاینه که متاسفانه هیچ راهکاری برای مشکلم ارائه ندادند و میگفتن کپسولی که رو ماشینه سمنده هست برای یک ماشین دیگر هست چون شماره سریال دارد و روی ماشین قبل ثبت شده فکر نکنن قابل تغییر باشه کپسولمم تاریخ تولیدش 2020وتا سال 2035 تاریخ انقضا داره ولی نتونستم معاینه بگیرم وراه حلی ارائه ندادند و گفتند یک ماهه قانون عوض شده و این قانون جدید هست

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است