مشاوره حقوقی رایگان - تخریب فنس توسط جهاد کشاورزی (پیرو متن قبلی)

با سلام خدمت تمامی کسانی که لطف کردن جواب بنده را مربوط به متن قبلی خود که یک باغ 2000 متری بوده که جهاد اقدام به تخریب نمودهرا داده اند.
یکی از دوستان مشاور فرموده که (نباید بد کسی یا تخریب خانه کسی رو از ته دل بخوایم چون زمین تو رو خراب کرده اند.این باعث نمیشه شما هم تخریب دیگران را بخواین تا دلتون خنک بشه)بله راست میگین این یک خودخواهی محسوب میشه و از همینجا از همگان عذرخواهی میکنم.
من فقط یک اشتباه کردم اونم اینه که مجوز از اداره جهاد کشاورزی بابت فنس کشی نگرفتم. آیا این کار باعث میشه که باغ رو تخریب کنن؟؟؟؟؟ اونم بدون اینکه من و به دادگاه معرفی کنن . یعنی با دو اخطار حق تخریب داره؟؟؟
اصلا این ماده 10 امور اراضی که که باعث شده اینا با این قانون اقدام به تخریب نمودن منظور از تغییر کاربری به صورت واضح یعنی چی؟ب اغ من از اول باغ بوده و الان هم همون باغه با این تفاوت که من سرسبزترش کردم. و هیچ بنا و ساختمانی هم نداشته و فقط فنس دور بوده.
من دو دلیل داشتم بابت فنس کشی:
1- کاشت 130 اصله نهال جدید و جلوگیری از ورود دام و حیوانات وحشی برای نگهداری از نهال
2-من یک مجوز از اداره آب منطقه ای دارم مبنی بر اینکه این محل راه سیلابی محسوب میشه اگه من این راه و نندازم باعث ورود سنگ و نخاله کوهی به داخل جاده میشه و باعث مسدود شدن جاده میشه که این جاده بسیار مهمه برای رفت و آمد روستاییانه - و خیلی خطرناکه (تو مجوز گفته شده ایجاد دیوار به ارتفاع 1 متر و به طول باغ مورد نظر برای جلوگیری از تخریب باغ و هدایت سیلاب به داخل رودخانه)
یک راهنمایی دیگه هم لطفا به من بدهید اینکه :
-آیا با این تفاسیر بنده میتونم به وسیله کارشناس دادگستری و گرفتن تامین دلیل از یک نهاد دولتی همچون جهاد کشاورزی شکایت کنم و بتونم تمام خسارت وارده به بنده بگیرم ازشون؟ این شدنی هست یا نه؟ یعنی داشتیم از این مورد ها که یک شخص عادی بتونه از این اداره خسارت گرفته باشه؟
-آیا من اگه تو دادگاه رای به بنده بدن اون رای مجوز احداث مجدد فنس میشه؟ دیگه نیاز نیست برم جهاد؟
بله با دستور دادستان تخریب نمودن. مگر میشه تخریب بدون هیچ دستوری انجام بشه؟
اگه دستور دادستان باشه میتونن بدون هماهنگی و در ساعت غیر کاری (4ونیم صبح) تخریب کنن. نیازی به پرونده سازی نیست؟ نیازی به آگاه سازی مالک نسبت به تخریب نیست؟ نیازی به رای دادگاه نیست؟ اگه در زمان تخریب بلایی سر هر احدی میومد کی جوابگو بود؟
یکی دیگه از کارهایی که جهاد داره منو اذیت میکنه اینه که تو شبکه های مجازی این شهرستان که خیل معروف و نفرات زیادی تو این کانال هست دو بار اقدام به گذاشتن عکس تخریب زمین بنده با این متن که (افرادی سود جو اقدام به فنس کشی دور باغ به صورت غیر مجاز نموده اند مورد تخریب واقع شده است) گذاشته و همه دوست و آشنایان با خواندن این متن با بنده تماس میگرفتن و میپرسدن قضیه چی بوده؟ آبروی بنده رو کاملا خدشه دار کردن. یعنی انگار دزد یا قاتل گرفتن.
یکی از دوستان مشاور گفتن که باید تو شهرستان یک وکیل شجاع باشه تا موارد غیر قانونی رو پیگیری و اقدام کنه؟ منظور از این جمله چیه!!!!! میشه واضح تر بیان بشه؟ غیر قانونی مربوط به کی؟ به چی؟
****به من بگین آیا این اقدام جهاد قانونی بوده یا غیر قانونی؟از هر لحاظ.که بنده بتونم شکایت خودم رو اقدام کنم.****
حالا خواهشن لطف کنید من و راهنمایی کنید من چیکار کنم که تو جنگ با جهاد موفق بشم!!!
خیلی ممنون و سپاسگذارم از شما دوستان و مشاورین محترم بابت راهنمایی با ارزشتون.

پاسخ ها :

سيدعلي معادي

سيدعلي معادي:

سلام با25سال سابقه پرداخت بیمه در مشاغل سخت و زیان آورمیتوانیدبطورکامل حقوق از بیمه دریافت کنید.موفق باشید.