مشاوره حقوقی رایگان - سلام من ترنس تغییر جنسیت بدم حقوق بازنشستگی پدرم میتونم بگیرم

سلام من ترنس هستم‌ بعد عمل تغییر جنسیت حقوق بازنشستگی پدرم میتونم بگیرم. فوت کردن

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بستگی دارد به تغییر جنس شما بین ذکور و مونث بودن شرایط متفاوت است

یک وکیل :

با سلام کاربر گرامی دریافت مستمری برای فرزندان اناث تا قبل از ازدواج امکان دارد اگر تغییر جنسیت شما از دختر به پسر باشد قطع خواهدشد