مشاوره حقوقی رایگان - تصرف عدوانی ملک

سلام و علیکم و عرض ارادت
یک هفته پیش دو تا از برادرانم درب ملک مسکونی ام را که سند آن به نام خودم می باشد ( من در آنجا ساکن نیستم . مادرم در آنجا ساکن بوده و سال پیش به رحمت خدا رفت ) قفل کردند و به من اجازه ورود به آنجا را نمی دهند . هر دو برادرانم از بازنشستگان نیروی نظامی و انتظامی هستن . و من از ترس با آنها روبرو نمی شوم . چون دارای اسلحه می باشند . من چگونه می توانم از اینها هم از جهت تصرف عدوانی ملک و هم سوءاستفاده از موقعیت شکایت کنم . لطفا راهنمایی ام کنید

پاسخ ها :

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
می توانید به جرم رفع ورود غیرقانونی و به عنف و رفع تصرف از این افراد شکایت کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
امکان اقامه دعوا وجود خواهد داشت
شما باید شکایت رفع تصرف عدوانی اقامه نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مامورین ضابط در صورت داشتن سلاح اجازه استفاده غیرقانونی ندارند و حتی تهدید به این موضوع نیز جرم است و مجازات دارد لذا ملک به نام شما بوده درخواست رفع تصرف و یا رفع مانع نمایید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

شما قادر به طرح شکایت کیفری تصرف عدوانی میباشید

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

دادخواست رفع مزاحمت ملکی رو مطرح کنید.
در دادسرای نظام هم میتونید علیه آنها طرح شکایت کنید

مهدی امانی

جناب آقای مهدی امانی :

سلام.با عنوان ممانعت از حق شکایت را مطرح کنید ودر صورت استفاده از موقعیت شغلی و در صورت اثبات این امر شکایت را ازمرجع دادگاه نظامی پیگیری خواهید کرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بهتر است با توجه به ترس تان از رو در رویی وکیل بگیرید تا اقدام به تنظیم دادخواست علیه ایشان کند

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

میتوانید طرح دعوی کنید. بهتر است ررای پیشرفت درست و قانونی وکیل بگیرید