مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از والدین

سلام خسته نباشید
دختر 16 ساله ام .پدرم اعتیاد داره هروقت پول گیرش بیاد فقط برای موادش خرج می‌کنه
حتی تا به حال پیش اومده که می‌خواسته پول از من بگیره وقتی بهش ندادم کتکم زده و وسایلمو شکسته تو خونه امنیت ندارم و همیشه خونه است اصلا نمیره کار کنه و همه‌ی وسایل و چیزای مارو میگیره و ما داریم خرجشو میدیم حتی بعضی وقتا از وسایل من یواشکی برمیداره تا ببره بفروشه و مجبورم براش کار کنم فقط گوشه ی خونه خوابیده و میخوره و داد و بیداد می‌کنه خواستم بدونم اگه بخوام شکایت کنم میشه

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما از بابت مطالبه نفقه می‌توانید علیه پدر خود طرح دعوی بنمائید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شکایت علیه ایشان متصور است از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام فرمایید

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

سلام
لطفا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرین کمکتون میکنن

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
امکان طرح دعوی مطالبه نفقه خواهید داست و لیکن بهترا است با اورژانس اجتماعی به شماره 123 تماس حاصل نموده و موضوع را مطرح نمایید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله
بدوا با اورژانس اجتماعی به شماره 123 تماس بگیرید
در خصوص نفقه میتوانید شکایت کنید