مشاوره حقوقی رایگان - پرونده مختومه شده

با سلام و خسته نباشید
من یک پرونده چک داشتم که شریک سابقم به ناحق ازم شکایت کرد و رای دادگاه بر این قرار شد من اون مبلغ رو پرداخت کنم
الان حدود سه سال رای اومده و تو سیستم هم میزنم میگه پرونده مختومه شده است
شاکی نتونست حکم جلب منو بگیره فقط حسابای منو مسدود کرد و پرونده رو رها کرد
الان سه ساله پرونده مختومه شده و حساب های من بستس و شاکی هم خودش فراریه
آیا راهی هست من حسابامو باز کنم؟؟؟
با تشکر

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.بایستی مبلغ چک را پرداخت کنید تا بتوانید حسابتان را باز کنید.

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

بله.شما از همان دادگاهی که دستور مسدودی حساب شما را صادر نموده اند تقاضای رفع مسدودی کنید.شما خودتان پیگیر موضوع نبودید والا اینهمه مدت حساب را نمیشود مسدود کرد.نگران هم نباشید هیچ مشکلی برای شما هم به وجود نمی آید.تقاضا بدید جلوی حسابتان را باز میکنند