مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن سیم کارت

سلام
بنده در سال 1384 سیم‌کارت دائمی کارکرده 912 از یک موبایل فروشی معتبر به صورت قولنامه ای با مهر و امضای آن فروشگاه خریدم .

حدود یک هفته ی پیش ، شخصی که سند مالکیت سیم‌کارت به نام اوست ، سیم‌کارت را سوزانده و سیم کارت را تصاحب کرده است و پاسخگو نیست.

با شخص موبایل فروش تماس گرفتم ، قضیه را مطرح کردم.
اوگفت:سیم‌کارت را قولنامه ای از آن شخص خریده بوده و به من فروخته است
و در حال حاضر آن قولنامه بین مالک قبلی با فروشگاه را گم کرده است .

الان من چی کار باید کنم تا بتونم سیمکارتم را پس بگیرم؟ آیا با ارائه این قولنامه که بین من و فروشگاه هست میتوانم در خواست تغییر مالکیت سیم‌کارت برای خودم بدهم؟

این مسیله که من هجده سال هست که از این سیم‌کارت استفاده میکنم و قبوض آن را پرداخت کردم و شاهد دارم کمک کننده هست؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
قولنامه و مدت زمانی که خط در اختیار شما بوده است در اثبات مالکیت شما کارساز خواهد بود‌.