مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف خودرو توسط صاحب سند خودرو

سلام من یه ماشین خریدم سال 92 صاحب ماشین ماشین توقیف کرد برای تعویض پلاک بعد سند پیش خودش بود اومد شکایت کرد ماشین مال خودم امانت دست من بوده الان دادگاه به نفع من رای داد که برم تعویض پلاک کنم ماشین از پارکینگ در بیارم ولی رفتم دیدم ماشین رو صاحب سند از پارکینگ در آورده و برده چطوری نمیدونم الان باید چی کار کنم رای دادگاه هم دارم ممنون میشوم یه راهنمایی کنین.

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
صاحب سند بایستی به رأی دادگاه عمل نماید. از طریق شعبه اجرای احکام نسبت به اجرای حکم اقدام نمائید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بعد از قطعیت حکم درخواست اجرای حکم نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق شعبه موضوع را پیگیری کنید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
از طریق شعبه اجرای احکام موضوع را پیگیری کنید.
در حال حاضر حکم دادگاه باید اجرا شود.