مشاوره حقوقی رایگان - دیرافت مستمری ناپدری

سلام.من زنی 48 ساله دارای همسر و یک فرزند هستم.مادر من بعد بعد فوت همسرش ( ناپدری من) که مستخدم بانک ملی بود چند سالی حقوق ایشان را میگرفت. چند ماه پیش مادرم فوت کرد. با توجه به این که کسی ادعایی به این حقوق ندارد آیا من در صورت جدایی از همسرم میتوانم آن حقوق را دریافت کنم؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دلیل اینکه شما تحت تکفل ناپدری خود نبوده‌اید فلذا نمی‌توانید از حقوق ایشان بهره‌مند شوید.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
خیر نمی توانید حقوق ناپدری خود را بگیرید و در این مورد حقی ندارید.